21 de juny 2008

EL PATER PUTATIU RENUNCIA DEFINITIVAMENT A ENTRAR A LA CAPSA


COMUNICAT: Després de formalitzar reglamentàriament l'imprès de sol·licitud d'ingrés a la CAPSA amb l'aval de 5 destacats socis, i havent estat denegada la meva admissió a l'entitat per suposada "CORRUPCIÓ i DUPLICACIÓ DE SIGNATURES en l'IMPRÈS OFICIAL", he vist clar que el meu ingrés era una quimera. I me n'alegro, perque ha quedat demostrat que la CAPSA ha esdevingut una secta retrògada, antidemocràtica i assimilable al PARTIDO POPULAR de ESPAÑA on jo no hi pinto res. Aprofito l'avinantesa per donar les gràcies als meus 5 avaladors (Miquel Bofill, Jan Puig, Enric Andreu, Carme Ricart i Pere Ricart). El món és prou gran i sortosament encara queden espais de llibertat on integrar-se sense les traves carpetovetòniques d'una CAPSA totalment oxidada i tancada. Pobre Panet de Sant Antoni! A dins d'aquesta presó vigatana acabarà ben florit.
Bon vent i barca nova.
FRANCISCO FRANKFURT (PATER PUTATIU).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Els de la Confraria del Panet de Sant Antoni, ¿us heu begut l'enteniment o què? Feu-vos ho mirar! De tota manera, molt em temo que no teniu solució. Sou tan carques com els més carques. Solidaritat amb el Pater Putatiu!

Anònim ha dit...

Pues nosotros nos solidarizamos con la CAJA (CAPSA). Es una asoción de honda raigambre y rancio abolengo que ilumina los destinos de la nación española, paradigma de la unidad de destino en lo universal. ¡Arriba España! ¡Viva la CAPSA!

Anònim ha dit...

Com goseu els de la CAPSA anar de bracet amb aquesta colla de cràpules falangistes?

L'agulla daurada ha dit...

Que tenim pa a l'ull? No es pot rebutjar a la persona que ha aconseguit dinamitzar el bloc com cap altra fins ara...
Visca el Pater Putatiu, mestre del cartellisme polític!
Des d'aquí una signatura per a l'admissió a la CAPSA...

Anònim ha dit...

No se perque tanta polèmica ni histories , hi havien 2 firmes que eren la mateixa, per tant en faltava una.

Anònim ha dit...

L'ANÒNIM QUE S'AMAGA SOTA EL PSEUDÒNIM D'ANÒNIM ÉS UN BURÒCRATA INTOXICADOR I TRAMPÓS. TAN ME FA SI FAN FALTA TRES SIGNATURES O 15,887,567,988. SE M'HA ACUSAT DE CORRUPTE I JO HAVIA ACONSEGUIT LES 5 SIGNATURES DIFERENTS QUE FEIEN FALTA PER AVALAR EL MEU INGRÉS. UNA INDIVIDU QUE S'ESCUDA DARRERA LES PUNYETES BUROCRÀTIQUES NO EM MEREIX CAP GARANTIA DE RES. I UNA ENTITAT QUE POSA TANTS ENTREBANCS DISCRIMINATORIS, QUE S'EN VAGI A PASTAR FANG (AMB PERDÓ PEL POBRE FANG).
AMB AQUESTA BREU NOTA DONO PER ACABADA LA MEVA COL·LABORACIÓ AMB LA CAPSA. M'ALEGRO QUE PER L'ARBITRÀRIA ACTITUD D'UN FUNCIONARI AFALANGISTAT HAGI ESTAT REBUTJAT. AIXÒ M'HA OBERT ELS ULLS. HA ESTAT UN HONOR ÉSSER VETAT. BON PROFIT.

Anònim ha dit...

Exigeixo l'expulsió fulminant del funcionari censor i buròcrata. Pater Putatiu: repenseu-vos-ho!

Anònim ha dit...

Però què heu fet? Com podeu obstaculitzar l'entrada de saba nova a la Capsa? Que heu perdut el seny?